MARMY mosdók és kiegészítők

Termékeink nagyrésze raktáron!

[ Error ]

Szabadon álló kád – stílusos komfort

A kádak vonalvezetésének, kialakításának tervezésénél minden esetben a kényelem volt a fő szempont. Eleinte csak „Oroszlán lábas” kádakkal indult a termelés, majd később hangsúlyt kapott az egyedi megjelenés is. A MARMY 2000 óta tervez kádakat, melyek igen nagy sikerrel. „GÖTEBORG DESIGN AWARD” díjat nyerte el egyik alkotásunk, az OLIVA kád. Vásárlóink számos, különböző megjelenésű, szabadon álló kád közül választhatnak.

Magas minőségű, tartós kádak

A MARMY öntött márványból készíti szabadon álló kádjait, így azok – az akriltermékekkel ellentétben – nem hajlanak meg, és nem igényelnek rögzítést. Az öntött márvány tulajdonságairól bővebb leírást is talál weboldalunkon. A kádak valóban szabadon állnak, nincs szükség arra, hogy a falhoz fúrják őket, így akár a fürdő közepén is elhelyezheti azokat. Elkerülhető a beépíthető fürdőkádak esetében megszokott aláfalazás, a purhab szigetelés, és az előlap elhelyezése is. Ennek köszönhetően építési munkák nélkül, egyszerűen beállíthatja kádját. Nem kell aggódnia a beépítéssel járó költségek és egyéb kellemetlenségek miatt.

Teljes mértékben igényeihez igazítva

A szabadon álló kádak között egyaránt megtalálja a klasszikus kivitelű, lábas kádakat és a modern, kifinomult formavilággal rendelkező darabokat. Tőlünk megrendelheti az ízléséhez, stílusához és lakása hangulatához igazodó szabadon álló kádat. Kínálatunkban szerepelnek merész, formabontó vonalvezetésű és romantikus hangulatú lábas kádak is. A nálunk vásárolt lábas modellekhez Ön választhatja ki a láb formáját vagy színét, ezáltal még inkább személyre szabhatja szabadon álló kádját. A kiegészítők között talál le- és túlfolyókat is.