Vásárlási feltételek

Kérjük olvassa el alaposan!

Felhasználási és vásárlási feltételek

1.1 A MARMY Webáruházban a rendelés online (elektronikus úton) lehetséges. A vásárlók rendelkezésére telefonon és faxon is rendelkezésre állunk. Az egyedi megrendeléseket lehetőség van faxon és e-mailen is elküldeni.

1.2 A MARMY honlapon mindenki vásárolhat, aki regisztrálta magát és magára kötelezően alkalmazza az üzletszabályzatban fogalmazottakat.

Regisztráció

2.1 A www.marmy.hu oldalon külön regisztráció nélkül lehetséges a vásárlás.

Rendelés és szállítás

3.1 A MARMY webáruházban megrendelők megrendelés alkalmával nyilatkoznak, hogy elfogadják az üzlet szabályzatát, és tisztában vannak a vásárlás menetével is.

3.2 Fizetési lehetőségek: banki átutalással (400 000 Ft feletti rendelés esetén), vagy helyszíni készpénzben történő fizetéssel lehetséges.

3.3 Lehetőségek a szállításra:

  1. Személyes átvétel a Budaörs, Gyár u. 2. alatti raktárunkban. A vásárlót értesítjük az átvétel lehetséges dátumairól!
  2. Futárszolgálattal, a kiszállítás díja Budapesten és vidéken 5.000 Ft.

3.4 A vásárlást cégünk kizárólag akkor fogadja el, amennyiben a megrendelő a vásárló oldalon található megrendelési mezők közül mindent kitölt. A hiányos kitöltés miatt bekövetkező problémákért, a rendelési folyamat közbeni technikai gondokért a MARMY Webáruház felelősséget nem vállal.

Bemutatott termékek

4.1 A vásárolt termékekről az információkat megtalálja honlapunkon, valamint vevőszolgálati munkatársaink állnak rendelkezésükre részletes felvilágosítással.

4.2 A vételár az adott áru alatt megtalálható ár, tartalmazza az Áfát és minden esetben egy db termékre értendő.

4.3 Termékeinkre garanciát vállalunk, ezek érvényesítésére számla ellenében van lehetőség.

4.4 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű adatok, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.

4.5 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek.

A felelősség korlátozása

5.1 A MARMY Webáruházban való vásárlóról cégünk feltételezi, hogy tisztában vannak a technika és internet korlátaival, mely a technikai teljesítményre és esetleges hibákra értendő.

5.2 A MARMY Webshop nem felelős a következő hibákért, bármilyen okból jöttek létre: 

- Az interneten küldött és fogadott adatok.
- Bármilyen hiba, mely megakadályozza a MARMY weboldal akadálytalan működését és a lehetséges vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás a kommunikációs vonalakon ( térerő, készülék probléma, stb.)
- Bármely levél, függetlenül a létrehozás típusától (papír,e-mail) okozta problémákért, adat elvesztésért.
- Bármely szoftver nem rendeltetés szerű működése
- Bármely programhiba, technika probléma következményeiért

5.3 A MARMY Webáruház nem felelős semmilyen kárért, függetlenül a kialakulás okától, mely a honlaphoz való csatlakozás miatt ment végbe.

5.4 A vásárló, érdeklődő felelőssége, hogy a számítógépen tárolt adatait védje az esetleges behatolók ellen.

5.5 Kizárólag a vásárló felelős a MARMY Webáruházhoz történő csatlakozásárt és az itt leadott vásárlásért.

5.6 A MARMY nem vonható felelősségre vis maior, vagy bármilyen más eseménnyel kapcsolatban, ami nem áll a felügyelete alatt.

5.7 A MARMY Webáruház fenntartja a jogot az akciók,árak, és vásárlási feltételek bármilyen változtatására külön értesítés nélkül, külön indoklás nélkül, melyért nem vonható felelősségre.

5.8 A MARMY Webáruház fenntartja a jogot, hogy a szállítás vásárlás árait bármilyen módon megváltoztassa, mely a rendelést leadását lép érvénybe, bárki aki nem ért egyet jelen szabályzattal, a vásárlást abba kell hagynia.

5.9 A MARMY Webáruház beperelhet bármely személyt, aki csalást követett el, vagy annak bármilyen formájával próbálkozik. A MARMY azonban nem vonható felelősségre egy harmadik személy okozta kárért, ami a vásárlót érte.

A vásárlástól való elállás joga

6.1 A vevőnek jogában áll a vásárlást követő 24 órában a termék megvásárlásától elállni, de legkésőbb a szállítást megelőzően. Ezt kizárólag a 06 (1) 240-0456 telefonszámokon teheti meg. Ebben az esetben nem terheli a vevőt költség.

Személyes adatok

7.1. A vevők személyes adatainak kezelése kifejezetten az Adatvédelmi törvényt követve történik, így bárkinek jogában áll adatait elérni, törölni, vagy helyesbíteni.

Cég információk

8.1 A MARMY Webáruház tulajdonosa CSEMPEBOX Kft. 1037 Budapest, Bécsi út 267.